Selecteer een pagina

LOCATIES

De mooiste roeilocaties ter wereld. Roeicursussen, café, roeitochten, events, live wedstrijden kijken.

Amsterdam

Roeicentrum Berlagebrug is de roeilocatie van Amsterdam. Met ruim 1000 mensen per week is het hier altijd gezellig. Er kan hier geroeid worden op ieder niveau. Dus ook als absolute beginner kan je hier terecht om de basis van het roeien te leren.

Weesperzijde 1094
1097 DS, Amsterdam

Haarlem

Aan de rand van het prachtige centrum van Haarlem ligt het botenhuis, aan het rivier het Spaarne. TopRow biedt roeicursussen aan voor volwassenen.

Noord Schalkwijkerweg 101
2034 JA, Haarlem

New York

TopRow New York heeft met zijn botenhuis aan de Harlem River een zeer centraal gelegen locatie. Vanuit hier is het zowel mogelijk om in een technische training de techniek bij te werken, als een mooie tocht naar bijvoorbeeld Yankee Stadium.

3579 Harlem River Drive
New York, NY 10034

New Haven

TopRow New Haven is de tweede locatie in Amerika. Het prachtige nieuwe Canal Dock Boathouse ligt gelegen aan de Quinnipiac Rivier. Het roeien wordt aangeboden voor volwassenen en alle niveaus.

475 Long Wharf Dr
New Haven, CT 06511

London

TopRow London is de ideale plek om te leren roeien in London. Met onze professionele instructeurs bieden wij lessen van hoge kwaliteit. We bieden lessen voor zowel absolute beginners als ervaren roeiers.

Putney Embankment 7, Putney,
London SW15 1LB

Melbourne

TopRow Melbourne is perfect gelegen in de stad aan de Boathouse Drive, op slecht enkele minuten lopen van Federation Square aan de rivier de Yarra. Een unieke plek om te leren roeien met de skyline van de stad.

7 Boathouse Dr.
Melbourne VIC 3004

TopRow Amsterdam (Roeicentrum Berlagebrug)

TopRow Haarlem

TopSail Amsterdam (Watersportcentrum Sloterplas)

London

London

New Haven

New York

Melbourne